Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

ChildPoint B.V.

ChildPoint B.V.

Het FunctioneringsProfiel (FP) van ChildPoint is een digitaal instrument dat gebruikt wordt in de jeugdhulp en in het onderwijs. Het geeft woorden aan de zorgen over kinderen en jeugdigen met problemen in hun ontwikkeling en helpt bij de aanpak ervan.

Het FunctioneringsProfiel zorgt ervoor dat ouders, leerkrachten en jeugdhulpverleners dezelfde taal spreken en snel een beeld hebben van de ondersteuningsvraag. Hierdoor kunnen vroegtijdig en gezamenlijk acties ondernomen worden om het kind te ondersteunen. Bij herhaald gebruik van het FunctioneringsProfiel kan richting gegeven worden aan de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Dit helpt om verergering van de problemen te voorkomen voor alle betrokkenen, zoals toenemende gedragsproblemen, onnodige instroom in dure jeugdhulptrajecten en zelfs thuiszitten en uithuisplaatsing.

De website www.functioneringsprofiel.nl geeft meer informatie. In instructieve video's geven ontwikkelaars en gebruikers antwoord op vragen van ouders, school en jeugdhulpverleners. Ook gemeenten krijgen inzicht in de mogelijkheden van het FunctioneringsProfiel.


Dorpsstraat 73
2361 AV  Warmond
T: 088 9 723 730
W: www.childpoint.nl
Routebeschrijving

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens

Aankomende evenementen Aankomende evenementen