Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

Karakter

Karakter

(1 recensies)

Karakter is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met meer dan tien locaties in Gelderland en Overijssel. Kinderen en jongeren uit alle gemeenten in Nederland kunnen bij ons terecht.
Kinderen en jongeren komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose en andere psychiatrische problematiek.

Bij de behandeling kijken wij altijd goed naar wat het kind nodig heeft en wat het beste bij het kind past. Dit kunnen therapieën of gesprekken zijn, individueel, in een groep of met de ouders erbij. Ook combineren we dit met online behandeling (e-health). Soms worden er medicijnen voorgeschreven en soms is een tijdelijk klinisch verblijf bij Karakter nodig om weer verder te kunnen.
Als het gaat om complexe problematiek, behandelen we bij Karakter. Wanneer er sprake is van enkelvoudige vraagstukken, behandelen onze partners in zorg. Jaarlijks maken ruim achtenhalfduizend kinderen, jongeren en ouders gebruik van onze zorg.

Vanuit onze specialistisch kennis zijn er voor de specifieke vragen van kinderen, jongeren en ouders verschillende behandelmogelijkheden.

• Thuis: Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandeling
Er komt een gezinsbehandelaar bij het gezin thuis voor advies en begeleiding. Dit noemen wij Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandeling (IPG).

• Online behandeling
Karakter maakt gebruik van ehealth modules. We bieden naast de behandeling op de polikliniek ook de mogelijkheid om een online behandeling te volgen.

• Polikliniek
Op een polikliniek komen ouders en/of kinderen op afspraak voor onderzoek en behandeling. Soms is dit alleen voor de eerste gesprekken, soms is de gehele behandeling op de polikliniek.

• Flexibele Intensieve Behandeling
Karakter biedt aan kinderen (4-12 jaar) en jongeren (12-18 jaar) met complexe psychiatrische problematiek de mogelijkheid tot een flexibele intensieve behandeling. Dit is een combinatie van behandeling in de thuissituatie en aanbod van diverse therapieën waarbij een combinatie met dagbehandeling en een kortdurende klinische opname mogelijk is.


Horalaan 5
6717 LX  Ede
T: 0318-676776
W: www.karakter.com
Routebeschrijving

0/5

Jacco Schlingmann

23-04-2016

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Zeer betrokken, specialistisch team wat elke keer weer nieuwsgierig mee denkt én handeld in het vinden van oplossingen die het gezinsleven meer verbonden houd!

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens

Aankomende evenementen Aankomende evenementen