Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

Dyslexienetwerk Pento & Connect

Dyslexienetwerk Pento & Connect

Bij het dyslexienetwerk van Pento (Audiologisch Centrum) en Connect logopedie kunt u in de IJsselland regio terecht voor informatie, diagnostiek en behandeling van dyslexie.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit GZ-psychologen en dyslexiespecialisten/logopedisten vanuit het Pento Audiologisch Centrum en behandelend logopedisten / dyslexiespecialisten van Connect logopedie. In afstemming met leerkrachten en intern begeleiders zetten wij ons in voor kwalitatief hoogwaardige dyslexiezorg.

Dyslexienetwerk Pento & Connect voert onderzoek en behandelingen uit in de vergoede dyslexiezorg. Alle kinderen binnen het basisonderwijs waarbij het vermoeden bestaat van een ernstige vorm van dyslexie én waarbij geen andere (leer)stoornissen meespelen, vallen hieronder. Een vermoeden van dyslexie kan ontstaan wanneer de ontwikkeling op het gebied van het technisch lezen of het technisch lezen en spellen ernstig achter blijft, ondanks minimaal een half jaar intensieve begeleiding op de basisschool.

Dyslexienetwerk Pento & Connect heeft contracten met verschillende gemeenten, waaronder Zwolle, Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Kampen, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Staphorst, Olst/Wijhe, Raalte en Deventer. Dyslexienetwerk Pento is aangesloten bij het Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Dit instituut bewaakt de kwaliteit van de dyslexiezorg. Sinds september 2010 is Dyslexienetwerk Pento in bezit van het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie.

De logopedisten van Connect zijn geregistreerde dyslexiespecialisten en werken met evidence based methodes. Naast het volgen van de Master SEN-dyslexie laten wij ons constant (in –en extern) scholen op basis van de laatste ontwikkelingen.


Oosterlaan 20
8011 GC  Zwolle
T: 038-4218711
W: pento.nl
Routebeschrijving

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens

Aankomende evenementen Aankomende evenementen