Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Zoek&Vind

Door ingrijpende, landelijke wijzigingen binnen onderwijs en zorg merken wij dat het voor ouders en verzorgers steeds lastiger is om de juiste hulp te vinden. Daarom hebben wij Balans Zoek&Vind gelanceerd. Vanaf nu helpen we daarmee consument én aanbieder. Balans Zoek&Vind is hét platform waar aanbieders van zorg, onderwijs of aanbieders in algemeen, met als specialisme ontwikkelingsstoornissen, gevonden kunnen worden door de bezoekers van onze websites. Ben je consument? Dan krijg je een helder overzicht en keuzemogelijkheid. Als aanbieder krijg je een mooi podium om jezelf in de spotlights te zetten. Kortom; Balans Zoek&Vind verbindt.

Over Balans

Landelijke oudervereniging Balans zet zich in voor een verbetering van het leer- en leefklimaat van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag. Balans wil hiermee de ontwikkeling van deze kinderen een optimale kans geven en bijkomende problemen zoveel mogelijk voorkomen.

Wij bereiken dit door:

  • Het geven en verspreiden van informatie

  • Belangenbehartiging

  • Ondersteunen en bevorderen van onderling contact

  • Het opleiden van ouders, verzorgers en leerkrachten.

Meer weten over oudervereniging Balans? Klik dan hier.

Lid worden van Balans

Bent u ouder van een kind met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag? Of bent u professional uit het onderwijs of de zorg? Het lidmaatschap van Balans heeft u veel te bieden. Als lid krijgt u informatie waar u écht wat aan hebt, vindt u makkelijker andere ervaringsdeskundigen en profiteert u van alle (gratis) ledenvoordelen.

Meer over lid worden