Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

LVcoaching

LVcoaching

(8 recensies)

Als ervaringsdeskundig en gediplomeerd coach ben ik gespecialiseerd op het gebied van Adhd, Add, gedragsproblemen en aanverwante stoornissen.

Samen met mij als coach ga je patronen doorbreken, talenten benutten en daadwerkelijk verandering ervaren. Ik help mensen om Adhd / Add te ervaren als een onderdeel van het leven en een fundament te leggen voor de toekomst.


*** Jij bent niet jouw aandoening, maar een mens met unieke eigenschappen en talenten ***


Nieuwsgierig hoe je in je kracht komt met adhd of add? Kijk op de website of reserveer direct een ticket voor 1 van de workshops, informatieavonden of trainingen via de ticketshop: https://eventix.shop/3v7g4mscDatabankweg 18
3821 AL  Amersfoort
T: 0625088020
W: www.lvcoaching.nl
Routebeschrijving

5/5

M. Mulder

25-05-2018

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Door de coaching met Linda ben ik enorm gegroeid. Zelf had ik niet verwacht dat het voor mij zoveel kon opleveren. De antwoorden op mijn vragen zijn duidelijker geworden. Als persoon heb ik mijzelf echt beter leren kennen. Wat veel meer zelfvertrouwen heeft gegeven.
Door de communicatievaardigheden die ik van Linda heb geleerd, weet ik beter hoe ik mijn gevoelens en gedachtes beter onder controle kan brengen. Van Linda heb ik geleerd om mijn gevoelens en gedachtes meteen uit te spreken. Dit geeft veel meer rust en minder piekergedrag.
De coaching en training vond ik een fijne combinatie. Zo kan je het op een goede manier toepassen. Door de trainingen kom je er ook achter hoe je communiceert in groepsverband.
Het hele coachingstraject heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Doordat je hier bewust van ben, kost dat wel verwerkingstijd. Uiteindelijk groeit je zelfvertrouwen en gaf het motivatie om er echt voor te gaan

Monica

19-09-2017

4/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Ik heb meer inzicht gekregen in adhd en hoe je hiermee om kunt gaan. Ook het belang van reflectie is mij duidelijk geworden. Ik wil graag nog meer weten over welke hulp je waar kunt halen.

Anoniem

19-09-2017

4/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Lezing heeft mij veel inzicht opgeleverd over hoe je add kunt behandelen

M. Mulder

19-09-2017

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Een goede en interessante avond. Het meest interessant vond ik de stappen die genomen worden bij coaching. Ook het verschil tussen add en adhd en hoe de hersenen werken. Je kan zien dat je veel ervaring hebt.

D. Vervoort

18-09-2017

4/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Fijne avond. Ik heb heel veel informatie gehad en veel geleerd over impulsiviteit en aandacht/concentratie. Ik heb alles kunnen vragen.

D. Ypma

18-09-2017

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Avond voldeed uitstekend aan mijn verwachtingen. Veel geleerd over aandacht, communicatie en ook hoe ik zelf het best kan reageren in situaties

T. Goossens

11-01-2017

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

door de het coachen van Linda ben ik van ver omlaag weer op weg omhoog en in staat om meer voor mezelf te kiezen. Kan door dit traject beter de controle bij mij zelf houden. Geleerd om zaken los te laten en te accepteren ipv. er tegenin gaan. Alles was bruikbaar in mijn situatie.. Nogmaals dank voor alles..

Anoniem

16-11-2016

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Op 8 nov. 2016 deelgenomen aan een gratis lezing. Zeer informatieve avond. Ik heb echt een andere, betere en bredere kijk gekregen op AD(H)D. Er was voldoende ruimte voor de deelnemers om vragen te stellen en onderwerpen aan te dragen. Door haar eigen ervaring met AD(H)D vond ik de lezing persoonlijk en mede daardoor aantrekkelijk en laagdrempelig. Vrijblijvendheid zeer op prijs gesteld. Niet opdringend.

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens